page_banner

Produk

Seuneu Sato + Vitamin B12 50ml Suntikan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Inpo Dasar

Modél No. 50ml 100ml

Ragam: Tumuwuh Ngamajukeun Kedokteran

Komponén: Sasatoan

Jenis: Kelas Kadua

Faktor Pangaruh Farmakodinamika: Spésiés Sato

Metode Panyimpenan: Nyegah Luhur atanapi LowTemperature

Inpo tambahan

Bungkusan: 100ml / botol 80bottles / karton

Produktivitas: 20000 botol per dinten

Mérek: héksin

Transportasi: Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai: 20000 botol per dinten

Sertipikat: CP BP USP GMP ISO

Kodeu HS: 3004909099

Palabuhan: Tianjin

Panjelasan Produk

Aniaml Beusi + Vitamin B12 Suntikan

Pangajaran sarta Palatihan Atikan Suntikan Beusi dipaké pikeun prophylaxis sareng diubaran ku kakurangan zat beusi disababkeun anémia dina piglets sareng anak sapi Larutan cai pikeun dipakékeun parenteral.

Katerangan

Dékstran beusi digunakeun pikeun profilaksis sareng pangobatan ku kakurangan zat beusi anu disababkeun anémia dina piglets sareng anak sapi. Administrasi kolot tina beusi ngagaduhan kauntungan yén jumlah beusi anu diperyogikeun tiasa dikaluarkeun dina hiji dosis. Cyanocobalamin digunakeun pikeun profilaksis sareng diubaran ku kakurangan cyanocobalamin anu disababkeun anémia.

Komposisi

Ngandung per ml.: Beusi (sakumaha besi dextran) 100 mg. Vitamin B12, cyanocobalamin 100 mcg.

Iklan pangleyur. 1 ml.

Indikasi

Prophylaxis sareng pangobatan anémia dina anak sapi sareng piglets. Indikasi Kontra Administrasi ka sato kalayan kakurangan vitamin E. Administrasi ka sato anu diaré. Administrasi dikombinasikeun sareng tetrasiklin, kusabab ayana interaksi beusi sareng tetrasiklin.

Pangaruh samping

Jaringan otot diwarna samentawis ku persiapan ieu.

Bocorna cairan suntikan tiasa nyababkeun perubahan warna kulit anu pengkuh.

Dosis

Pikeun administrasi intramuskular atanapi subkutan: Anak sapi: 4 - 8 ml. subkutan, dina minggu kahiji saatos kalahiran.

Babi: 2 ml. intramuskular, 3 dinten saatos lahir.

Ditarikna kali

Teu aya.

Perhatosan

Jauhkeun tina jangkauan barudak.

Ngepak Botol tina 100 ml.

Veterinary Iron InjectionVeterinary Vitamin B12 Injection

Milari Produsén & Suntik Séptin Pérak Sato anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadayana 100ml Pangajaran sarta Palatihan AtikanSuntik Vitamin B12dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Beusi Vitamin B12 50ml Suntikan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Obat Gizi Sato> Suntik Vitamin B12


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami