page_banner

Produk

Vitamin Vitamin B12 sareng Injeksi Butafosfan 100ml

Pedaran pondok:


Detil Produk

Inpo Dasar

Modél No. 50ml 100ml

Ragam: Tumuwuh Ngamajukeun Kedokteran

Komponén: Mineral

Jenis: Kelas Kalima

Faktor Pangaruh Farmakodinamika: Pangobatan Gabungan

Metode Panyimpenan: Nyegah ThrowIing Narkoba Pambébasan

Inpo tambahan

Bungkusan: Pakét: 50ml, 100ml, 250ml / botol

Produktivitas: 60000botol / dinten

Mérek: HEXIN

Transportasi: Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna: Hubei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai: 60000botol / dinten

Sertipikat: GMP ISO

Kodeu HS: 3004909099

Palabuhan: Tianjin

Panjelasan Produk

 

Vitamin B12 Suntikan Butafosfan

Butafosfan B12 Injeksi akselerator pikeun metabolisme sareng penguat pikeun kekebalan.

 

Suntik Vitamin B12 Butafosfan

Komposisi: unggal 100ml ngandung:Vitamin B12

Administrasi sareng Dosis:

Intravena, suntikan otot atanapi hypodermic:

Kuda, sapi: 10-25ml unggal waktos

Domba: 2.5-8ml unggal waktos

Babi: 2.5-10ml unggal waktos

Anjing: 1-2,5ml unggal waktos

Ucing, Sato ngagem bulu: 0,5-5ml unggal waktos.

satengahna dosis pikeun sato ngora.

Pakét:20ml, 50ml, 100ml / botol

Indikasi:

1 Gangguan metabolis akut: sapertos kagoréngan sato bikang saatos ngalahirkeun sareng panyakit.

2 Gangguan métabolik kronis: panyakit mimiti sato ngora, kurang gizi, pertumbuhan diblokir;

3 Gangguan metabolis :: teu resep, Pangurangan laktasi, setrés, Frailty.

4 Katalépsi disababkeun ku anémia, kacapean.

5 Ningkatkeun imunitas sato sareng tumuhna sato ngora.

6 Ningkatkeun kakuatan otot sareng awak balap, damel atanapi neundeun sato.

Farmakologi:

Butafosfan B12 Injeksi akselerator pikeun metabolisme sareng penguat pikeun kekebalan,

tiasa nyepetkeun anabolisme dina awak, ningkatkeun imunitas; Vitamin B12 tiasa mangaruhan metabolisme protéin, karbohidrat sareng gajih. Éta ogé ningkatkeun formasi éritrosit. Duaan ieu mangaruhan pangaruh sinergis nalika dianggo babarengan.

Produk ieu kanggo sato kurang gizi, manajemén ngangkat anu teu leres sareng

panyakitnyababkeun gangguan metabolisme, displasia sato ngora, réduksi imunitas sareng déprési.Éta ngandung antioksidan anu kuat, dina konsentrasi rendah, sacara efektif nahan otomatisisasi gajih sareng ningkatkeun anabolisme unggal bagian awak sato ku modeu stimulasi fisik saderhana, ningkatkeun fungsi ati ,, otot lemes sareng sistem rangka, ngabantosan sistem otot pulih tina kacapean , turunkeun réaksi setrés.

Butafosfan B12 InjectionButafosfan Injection and B12

Milari ideal Butafosfan B12 50ml Injeksi Produsén & supplier? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya suntikan Vitamin B12 100ml dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Butafosfan 50ml Injeksi sareng B12. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Obat Gizi Sato> Butafosfan + B12 Injeksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami