page_banner

Produk

Butafosfan sareng Suntikan Sapi VB12

Pedaran pondok:


Detil Produk

Inpo Dasar

Modél No. 50ml 100ml

Ragam: Pangobatan Pencegahan Panyakit Umum

Komponén: Obat Sintétik Kimia

Jenis: Kelas Kahiji

Faktor Pangaruh Farmakodinamika: Pangobatan Diulang

Metode Panyimpenan: Buktina beueus

Inpo tambahan

Bungkusan: 1 botol / kotak 80 kotak / karton

Produktivitas: 60000 botol / dinten

Mérek: héksin

Transportasi: Sagara, Bumi

Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai: 60000 botol / dinten

Sertipikat: GMP

Kodeu HS: 3000000000

Palabuhan: Tianjin

Panjelasan Produk

Butafosfan + VB12 Sapi Suntik 50ml Pangajaran sarta Palatihan Atikan

Butafosfan VB12 Sapi Suntik Sapi digunakeun pikeun ngubaran seueur baktéri gram-positip sareng sababaraha baktéri gram-négatip

Spésifikasi

1.GMP 2.BP USP CP BPV 3. Butafosfan + VB12 sato suntikan sapi tiasa bungkus wiht 50ml, 100ml

Butafosfan + VB12 Suntik Sapi Sapi Hewan

Indikasi:

Butafosfan Vb12 Sapi Suntik Sapi digunakeun pikeun ngubaran seueur baktéri gram-positip sareng sababaraha baktéri gram-négatip. Sapertos karacunan getih, saluran kemih, sareng saluran pernapasan, nginféksi saluran pencernaan (kalebet peritonitis) inféksi biliter, peradangan dada atanapi udder, sareng inféksi kulit sareng jaringan lemes sareng anu disababkeun ku baktéri sénsitip. Babi: Kanggo pengobatan diare neonatal, disentri, radang paru-paru, tracheitis, enteritis, coli-diare, rhinitis atrophic inféksi (AR) sareng sagala rupa panyakit baktéri Sapi: Kanggo pengobatan mastitis, endometritis, cystitis, nephritis, dermatitis, muriang pangiriman, brucellosis, hemorrhagic septicemia sareng sababaraha rupa baktéri panyakit Unggas: Kanggo pengobatan CRD, CCRD, coryza tepa, enteritis baktéri, coli-diarrhea, staphylococcosis sareng sagala rupa panyakit baktéri

Administrasi sareng Dosis:

Anggo IM: hiji dosis, per beurat awak 1kg, ingon-ingon 2-4ml, anjing catand, 3-5ml, dua kali sapoé, teraskeun salami 2-3 dinten

Tindakan pancegahan)

1. Henteu nganggo di sapi, babi sareng hayam 7 dinten sateuacan dipeuncit.

2. Entong dianggo dina susu susu lactating.Spesifikasi: 50ml: 5g; 100ml: 10g

Butafosfan Vb12 Cattle Injection Veterinary

Vitamin B12 InjectionVitamin B12 InjectionVeterinary Butafosfan Injection

Milari Butafosfan sareng Vb12 Injeksi Produsén & pemasok anu saé? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. KabéhVitamin B12Injeksi 100ml dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Butafosfan Injeksi 100ml. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Obat Gizi Sato> Butafosfan + B12 Injeksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami