page_banner

wartos

Aliran kerja analisis kaamanan pangan

Thermo Scientific Life Science MS henteu ngan saukur ngagaduhan tradisi téknologi anu panjang, tapi teras ogé terus berinovasi. Analisis massa quadrupole hiperbolaid konjugat leres anu cocog sareng médan listrik téoritis sampurna buku téks anu digunakeun dina sadaya spéktrométer massa quadrupole TSQ® triple. Kusabab ngaluncurkeun spéktrométer massa MS / MS (TSQ®) triple quadrupole munggaran di dunya dina taun 1980, spéktrométer massa quadrupole TSQ® triple parantos seueur dianggo dina panangtayungan lingkungan, pertanian, karantina, kaamanan pangan, sareng sajabana Uji analitis, lengkep sanggup nguji rutinitas tés sampel jumlah-ageung pepelakan, ingon-ingon sareng produk unggas, produk susu sareng pangan olahan anu aya hubunganana, sapertos résidu péstisida dina kadaharan, résidu ubar Pangain, mycotoxins, aditif, Suplemén Nutrisi sareng polutan organik Sareng proyek sanés pikeun ngabantosan anjeun gampang minuhan sarat pangaturan anu beuki ketat.

mtxx03

kasimpulan

5-nitroimidazoles mangrupikeun kelas ubar kalayan struktur cincin 5-nitroimidazole, anu ngagaduhan anti-protzoal sareng aktivitas bakteri. Tés sadidinten ngalibatkeun sampel turunan sato sapertos ingon-ingon, produk akuatik, produk nyiruan, sareng produk susu. Tulisan ieu ngarujuk kana SN / T 1928-2007, GB / T 21318-2007, GB / T 22949-2008, GB / T 21995-2008, Kamentrian Pertanian 1025 Pengumuman-22-2008, Menteri Pertanian No. 1486 Pengumuman- 4-2010, SN / T 2579-2010, disederhanakeun tina GB / T 23410-2009, GB / T 23407-2009, GB / T 23406-2009, mangrupikeun metode instrumen pikeun deteksi gancang sababaraha résidu ubar nitroimidazole, metode standar internal Kuantitatif.

Perawatan

Pikeun bahan réagen anu aya hubunganana, konfigurasi standar sareng cadangan, sareng metode persiapan sampel, mangga tingal standar di luhur. Pikeun metode instrumen anu aya hubunganana, mangga tingali kana dokumén ieu. (TSQ Triple Quadrupole Mass Spectrometer Application Manual singket - Tés Kasalametan Pangan)

Instrumén

Sistem TSQ Triple Quadrupole LC / MS dilengkepan ku sistem fase cair tekanan anu luhur pisan.

Kaayaan fase cair

mtxx02

Kaayaan spéktrométri masal

mtxx01

Kaayaan SRM

mtxx05

Hasil ékspérimén

Kromogram biasa (potongan tina GB / T 23410-2009 lampiran)

mtxx04

kasimpulanana

Diantara metode deteksi standar nasional di luhur, wates deteksi ubar nitrofuran dina matrik anu béda nyaéta 1.0-5.0 μg / kg. Metoda na sapinuhna sanggup nyumponan sarat standar pangaturan domestik sareng internasional pikeun sensitipitas sareng reproducibility tina metode pangaturan konvensional.


Pos waktos: Feb-01-2021