page_banner

wartos

Ayeuna, industri akuakultur domestik urang ngalih ka arah Spésialisasi sareng skala. Patani tradisional ngagabung sareng koperasi anu propésional. Kalayan pamekaran pasar, penjualan sareng panggunaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan parantos mimiti ngalaman sababaraha parobihan, anu parantos mimiti mangaruhan produksi sareng penjualan bungkusan botol ubar hewan.

Kahiji, bungkusan botol ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan peryogi desain anu langkung propésional sareng pamekaran. Pakét botol ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan tradisional henteu sasaran, sareng sababaraha pabrik parantos ngembangkeun pikeun pasar botol ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan. Ayeuna, ku parobihan pasar ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, beternak propésional ageung peryogi pamekaran sasaran botol ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan pikeun adaptasi sareng pasar. Kadua, kacenderungan kapasitas botol ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan nuju robih kapasitas anu ageung. Patani tradisional gaduh skala leutik, jumlah leutik budaya, sareng jumlah ubar-ubaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan leutik. Nanging, patani skala ageung ngadopsi produksi intensif sareng peryogi botol ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan ageung pikeun nyumponan kabutuhanna.

Bungkusan botol ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan bakal nyanghareupan peternak propésional kapayunna, sareng tiasa ogé kerja keras dina aspek jaringan inpormasi bungkusan pikeun ngamajukeun kamajuan sadaya industri ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan


Pos waktos: Feb-01-2021