page_banner

Produk

  • Praziquantel Dogs Wormer and Tablet Cats

    Praziquantel Dogs Wormer sareng Tablet Ucing

    Modél Info Dasar No.: 200mg Ragam: Parasite Pencegahan Panyakit Panyawat Komponén: Obat Sintétik Kimia Tipe: Faktor Pengaruh Farmakodinamika Kelas Pertama: Métode Panyimpenan Pangobatan Obat: Beueus Buktina Inpormasi Tambahan: 50tablet / box, 200 box per karton Productivity: 20000 box per dinten mérek: HEXIN Transportasi: Samudra, Lahan, Tempat Asal Usul: Hebei, Cina (Daratan) Kamampuhan Pasokan: 20000 kotak per d ...
  • Povidone Iodine Liquid 10% Disinfection

    Povidone Iodine Liquid 10% Disinféksi

    Modél Info Dasar No. 1L Ragam: Komponén Pangubaran Pencegahan Panyakit Umum: Tipe Obat Sintétik Kimia: Faktor Pangaruh Kelas Farmakodinamika: Pakét Panyimpenan Pangobatan Obat: Beueus Buktos Inpormasi Émbaran Tambahan: Botol palastik 1L, 15 botol / karton Produktivitas: 20000 tong per dinten Merek: HEXIN Transportasi: Samudera, Tempat Bumi Asalna: Hebei, Cina (Daratan) Kamampuhan Suplai: 20000 tong per dinten Sertipikat: CP BP USP GMP ISO HS Code: 3004909099 Produk Desc ...
  • Piperazine Citrate Powder 36%

    Piperazine Citrate Powder 36%

    Modél Info Dasar No..: 36% 100g Ragam: Komponén Pangubaran Pencegahan Panyakit Parasit: Narkoba Sintétik Kimia Tipe: Faktor Pangaruh Farmakodinamika Kelas Pertama: Metode Panyimpenan Spésiés Hewan: Cegah ThrowIing Kadé Pambébasan Obat Kadokteran Émbaran Tambahan: kantong / laras Produktivitas: Merk 20000bags : HEXIN Transportasi: Samudera, Bumi, Tempat Asal Usul: Hebei, Cina (Daratan) Kamampuhan Pasokan: 20000bags Sértipikat: ...
  • Animal Composite Phenol 1 liter

    Phenol Komposit Sato 1 liter

    Modél Info Dasar No .: 500ml 1liter 5liter Variétas: Komponén Pangobatan Pencegahan Panyakit Umum: Tipe Obat Sintétik Kimia: Faktor Pengaruh Farmakodinamika Kelas Pertama: Metode Panyimpenan Pangobatan Obat: Beueus Buktina Inpormasi Tambahan: 500ml 1000ml 5000ml 15bottles / karton Produktivitas: 20000 tong per dinten mérek: HEXIN Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Asal Usul: Hebei, Cina (Daratan) Kamampuhan Suplai: & nbs ...
  • Phenol Compound (Veterinary Medicine)

    Sanyawa Phenol (Kedokteran Hewan)

    Modél Info Dasar No.: 2% Ragam: Komponén Pangobatan Pencegahan Panyakit Umum: Tipe Obat Sintétik Kimia: Faktor Pengaruh Farmakodinamika Kelas Pertama: Métode Panyimpenan Pangobatan Obat: Beueus Bukti Inpormasi Émbaran Tambahan: Tong Produktivitas: 20000 tong per dinten Merek: HEXIN Transportasi : Sagara, Bumi, Tempat Asal Usul: Hebei, Cina (Daratan) Kamampuhan Pasokan: 20000 tong per dinten Sertipikat: CP BP ...
  • Florfenicol injection for animal use

    Suntikan Florfenicol pikeun panggunaan sato

    Dasar Info Modél No..: 20% 30% Émbaran Tambahan Kemasan: 50ml / box100ml / kotak Merek: Hexin Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan) Deskripsi Produk Komposisi Pedaran Produk: 30% (per 1ml ngandung Florfenicol 300mg) Indikasi: Florfenicol mangrupikeun antibiotik spéktrum lega sintétik anu épéktip ngalawan baktéri Gram-positip sareng Gram-négatip anu terasing tina ani domestik ...
  • Animal Oxytetracycline Injection 5%

    Suntik Oxytetracycline Sato 5%

    Modél Info Dasar No.: 5% Ragam: Komponén Pangubaran Pencegahan Panyakit Umum: Tipe Obat Sintétik Kimia: Faktor Pengaruh Farmakodinamika Kelas Pertama: Métode Panyimpenan Pangubaran Anu Diulang: Buktina Cahaya Informasi Tambahan Bungkusan: botol Produktivitas: 20000 botol per dinten mérek: HEXIN Transportasi : Sagara, Bumi, Tempat Asal Usul: Hebei, Cina (Daratan) Kamampuhan Suplai: 20000 kotak per dinten Sertipikat: GMP ISO ...
  • Animal Oxytetracycline Tablet 200mg

    Sato Oxytetracycline Tablet 200mg

    Modél Info Dasar No..: 100mg / 200mg / 250mg / 600mg Ragam: Parasite Pencegahan Panyawat Penyakit Komponén: Obat Sintétik Kimia Tipe: Kelas Pangaruh Farmakodinamika Pangaruh Faktor: Métode Panyimpenan Pangubaran anu Diulang: Uap Buktian Inpormasi Tambahan: blister, kotak, Produktivitas karton : 20000 kotak per dinten mérek: HEXIN Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Asal Usul: Hebei, Cina (Daratan) Kamampuhan Suplai: 20000 kotak ...
  • Oxytetracycline Hcl Soluble Powder 20%

    Oxytetracycline Hcl bubuk leyur 20%

    Modél Info Dasar No..: 100g 1000g Ragam: Panyebaran Panyakit Panyebaran Komponén: Obat Sintétik Kimia Tipe: Faktor Pengaruh Farmakodinamika Kelas Pertama: Metode Panyimpenan Spésiés Hewan: Nyegah Ngalungkeun Narkoba Panyawat Pambébasan Pakcage: 100g, 200g Komposisi: 10% 20% Tambahan Inpormasi Pakét: 100g, 1kg, 20kg, 25kg Produktivitas: 2000 kantong per dinten Merek: hexin Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Asal Usul: & nbs ...
  • Animal Oxytetracycline 5% Injection

    Sato Oxytetracycline 5% Suntikan

    Modél Inpormasi Dasar No. 50ml Ragam: Komponén Pangubaran Pencegahan Panyakit Umum: Tipe Obat Sintétik Kimia: Faktor Pangaruh Kelas Farmakodinamika Pangaruh: Metode Panyimpenan Pangubaran anu Diulang: Lampu Bukti Inpormasi Émbaran Tambahan: botol Produktivitas: 20000 botol per dinten mérek: HEXIN Transportasi: Sagara, Bumi, Tempat Asal Usul: Hebei, Cina (Daratan) Kamampuhan Pasokan: 50000 botol per dinten Sertipikat: GMP I ...
  • Animal Oxytetracycline Powder 10%

    Bubuk Oxytetracycline Sato 10%

    Modél Info Dasar No..: 10% Ragam: Panyawat Panyakit Nyebarkeun Komponén: Obat Sintétik Kimia Tipe: Faktor Pengaruh Farmakodinamika Kelas Pertama: Metode Panyimpenan Spesies Sato: Cegah ThrowIing Kadé Pambébasan Panyerakan Émbaran Tambahan: 50g, 100g, 500g, 600g, 1kg, 5kg Produktivitas: 20000 kantong per dinten Merek: HEXIN Transportasi: Samudera, Bumi, Tempat Asal Usul: Hebei, Cina (Daratan) Kamampuhan Suplai: 2 ...
  • Animal Oxytetracycline Injection 30%

    Suntik Oxytetracycline Sato 30%

    Modél Info Dasar No..: 30% Ragam: Panyebaran Panyakit Nyebarkeun Komponén: Obat Sintétik Kimia Tipe: Faktor Pengaruh Farmakodinamika Kelas Pertama: Metode Panyimpenan Spésiés Hewan: Cegah ThrowIing Kadé Pambébasan Narkoba Pakét Émbaran tambahan: Pakét ékspor standar atanapi numutkeun konsumén nyungkeun Produktivitas: 20000 botol per dinten Merek: Hexin Transportasi: Samudera, Bumi, Tempat Asal Usul: Hebei ...
123456 Teras> >> Halaman 1/15