page_banner

Produk

Diclazuril Oral Solution Unggas

Pedaran pondok:


Detil Produk

Inpo Dasar

Modél No. 2,5% 1% 0,5% 500ml 1000ml

Ragam: Kedokteran Pencegahan Kasakit Parasit

Komponén: Obat Sintétik Kimia

Jenis: Kelas Kahiji

Faktor Pangaruh Farmakodinamika: Pangobatan Diulang

Metode Panyimpenan: Buktina beueus

Inpo tambahan

Bungkusan: 1liter 100ml 250ml 500ml Numutkeun kabutuhan pelanggan

Produktivitas: 20000 tong per poé

Mérek: héksin

Transportasi: Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai: 20000 tong per poé

Sertipikat: CP BP USP GMP ISO

Kodeu HS: 3004909099

Palabuhan: Tianjin

Panjelasan Produk

 

Sasatoan Diclazuril Lisan Solusi Indikasi: Pikeun pencegahan sareng pangobatan inféksi disababkeun

ku coccidiosis tina jangjangan.gaduh tindakan anu saé pikeun hayam Eimeria tenella, E.acervulina, E.necatrix,

E.brunetti, E.maxima. Kacuali sacara efektif tiasa ngendalikeun mecenghulna sareng maotna caecum

coccidiosis saatos nganggo ubar, sareng tiasa ngaleungitkeun ootheca tina coccidiosis hayam.

Toltrazuril Lisan Solusi efektivitas pencegahan sareng pangobatan langkung saé tibatan coccidiosis sanés.

Solusi Lisan Ayam Diclazuril

Komposisi:

Ngandung per ml:

Diclazuril. 25mg

Iklan pangleyur. 1 ml

Indikasi:

Pikeun pencegahan sareng pangobatan inféksi disababkeun ku coccidiosis tina jangjangan.

gaduh tindakan anu saé pikeun hayam Eimeria tenella, E.acervulina, E.necatrix, E.brunetti, E.maxima.

Kacuali sacara efektif tiasa ngendalikeun mecenghulna sareng maotna coccidiosis caecum saatos dianggo

ubar, sareng tiasa ngajantenkeun ootheca tina coccidiosis hayam ngaleungit. Éféktivitas tina

pencegahan sareng pangobatan langkung saé tibatan coccidiosis anu sanés.

Dosis sareng Administrasi:

Solusi Lisan Toltrazuril

Pergaulan sareng cai minum:

Pikeun hayam: 0,51mg (nunjukkeun jumlah diclazuril) per liter cai.

Periode ditarikna:

5 dinten kanggo hayam sareng henteu nganggo lapisan

Tindakan pancegahan :

Mangsa anu stabil pikeun nginum campuran ngan ukur 4 jam, janten kedah dicampur kanggo panggunaan anu tepat waktuna,

atanapi pernyataan pangobatan bakal kapangaruhan.

Kontra-indikasi:

Teu aya kontra-indikasi upami dianggo sakumaha anu diarahkeun.

Ingetan:

Pelestarian katutup.

Pakét:

Botol 100ml, 48botol / kotak

Dosis: `

1) Pikeun ngubaran cacing usus gastro, cacing paru, cacing pita

2) Domba sareng embe: 6ml unggal beurat awak 30kg

3) Sapi: 30ml unggal beurat awak 100kg

4) Pikeun perawatan flukes ati

5) Domba sareng embe: 9ml unggal beurat awak 30kg

6) Sapi: 60ml unggal beurat awak 100kg

Validasi:

dua dinten

Ingetan:

disimpen dina tempat anu tiis, garing sareng poék.

Toltrazuril Oral Solution

Milari Animal Diclazuril Oral Solution Manufacturer & supplier? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Solusi Lisan Toltrazuril dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Toltrazuri Solusi Unggas. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Obat Parasit Sato> Toltrazuril


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami