KX-1
KX-3
KX-2

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun albeum conto langkung

Numutkeun ka kabutuhan anjeun, sesuaikeun pikeun anjeun, sareng sayogi pikeun anjeun

PISAN AYEUNA
  • Strict Quality Control,  Advanced Automatic workshops

    Kualitas

    Kontrol Kualitas ketat, bengkel Otomatis Laju

  • GMP certificate NO.: 03021     ISO 9001 NO.:23220Q201682R1S

    Sertipikat

    Sértipikat GMP NO.: 03021 ISO 9001 NO. dikirim23220Q201682R1S

  • 25 years production history, professional and leading exportor on Veterinary medicines

    Pabrikan

    25 taun sajarah produksi, éksportir anu propésional sareng ngarah kana pangobatan Kedokteran Hewan

Inpormasi pangénggalna

wartos

Pamakéan ubar sato sacara ilmiah, épisién sareng aman henteu ngan ukur dina waktosna nyegah sareng ngarawat panyakit sato sareng ningkatkeun épisiénsi patani patani, tapi ogé ngagaduhan penting penting pikeun sacara aktif ngendalikeun sareng ngirangan résidu ubar ...

Obat biologis sato sareng panggunaan na

I. Pelestarian sareng Pangiriman Bio-farmasi (1) Vaksin rentan ka cahaya sareng suhu sareng gancang ngirangan efektivitasna, janten éta kedah dijaga dina kulkas 2 dugi ka 5 ° C. Gagal ngaktipkeun vaksin sapertos katirisan ngagaduhan pangaruh négatip dina khasiat, janten ...

Tekad opat nitroimidazoles sareng ...

Analisis kasalametan pangan alur kerja Thermo Scientific Life Science MS henteu ngan ukur ngagaduhan tradisi téknologi anu panjang, tapi ogé terus ngabarukeun. Analisis massa quadrupole hiperbolaid konjugasi leres anu cocog sareng bidang listrik téoritis sampurna buku téks anu dianggo dina ...

Inpormasi pikahareupeun médis hewan ...

Ayeuna, industri akuakultur domestik urang ngalih ka arah Spésialisasi sareng skala. Patani tradisional ngagabung sareng koperasi anu propésional. Kalayan pamekaran pasar, penjualan sareng panggunaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan parantos mimiti ngalaman sababaraha parobihan, anu mimiti mangaruhan p ...