page_banner

Produk

Piaraan / Sato Kalsium 2g Tablet

Pedaran pondok:


Detil Produk

Inpo Dasar

Modél No. Piaraan 2g 3g

Ragam: Tumuwuh Ngamajukeun Kedokteran

Komponén: Sasatoan

Jenis: Kelas Kadua

Faktor Pangaruh Farmakodinamika: Spésiés Sato

Metode Panyimpenan: Nyegah Luhur atanapi LowTemperature

Inpo tambahan

Bungkusan: 30/50 tablet / botol (atanapi Jar). 40tablet / botol (atanapi jar), 100tabel / botol (jar): 100 botol (jar) / karton

Produktivitas: 10000 tong / dinten

Mérek: HEXIN

Transportasi: Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asalna: Hebei, Cina (Daratan)

Kamampuhan Suplai: 10000 tong / dinten

Sertipikat: BP CP USP GMP

Kodeu HS: 3004909099

Palabuhan: Tianjin

Panjelasan Produk

Kalsium Tabelt Piaraan ouble jumlah ieu nalika kakandungan, lactation sareng parawatan.

Piaraan /Kalsium Sato Tablét Panjelasan Produk Anjing tablet sareng ucing Ieu eusi unggal tablet :P dk / Sato Kalsium Tablet Unggal tablet ngandung: Calciun 166mg Fosfor 210mg Dosis Anak anjing / anak ucing 1/2 dugi ka 1 tablet unggal dinten Anjing / ucing sawawa 1 dugi ka 2 tablet unggal dinten Gandakan jumlah ieu nalika kakandungan, laktatasi sareng konvénsi. Piaraan / Sato Kalsium Tablet

Milari Produsén Piaraan Kalsium 2g Tablet anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Kalsium 2g Tabelt Dog dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Kalsium 2g Tabelt Cat. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Pangobatan Gizi Sato> Kalsium Gluconate


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami